GRATIS MASTERCLASS

'Liefdevol leidinggeven'

* Let op: wees er snel bij om zeker te zijn van een plekje in de masterclass.*

Dit is een bijzonder webinar.

In 1,5 uur tijd leer je de basisprincipes van liefdevol leidinggeven voor meer succes en voldoening in jouw rol als leider. In een wereld waar onzekerheid de nieuwe zekerheid is en waar je comfortabel moet kunnen zijn in oncomfortabele situaties. Dat leer je niet door meer kennis tot je te nemen. Wel door te groeien als persoon en je gevoel en intuïtie meer in te zetten in aanvulling op je ratio.

Ken jezelf, vertrouw op je intuïtie en heb het lef dat ook in te zetten. Ik leer je hoe je dat doet. 

Je leert:

✅ Waarom je jezelf tegenhoudt om je intuïtie in te zetten

✅ Wat ervoor nodig is om je volle potentie te leven en te werken

✅ Hoe je dat kunt doen met behulp van het Liefdevolle mindset model

Je krijgt:

✅ 4 praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt

✅ 3 wijsheden die je mindset veranderen

✅ 1 krachtige visualisatie

Deze gratis masterclass gaat je o.a. leren:

#1

Hoe je op de juiste manier je mindset reset en versterkt.

#2

Hoe je je krachtige én zachte kanten gebruikt, zodat je nog effectiever bent.

#3

Hoe je moeiteloos overeind blijft in elke spanning.

Over Jacqueline

Ik ben organisatieadviseur, manager en leiderschapstrainer geweest. Onlangs heb ik de School voor Liefdevol Leidinggeven opgericht, een plek waar ik al mijn kennis en ervaring voor je heb gebundeld en waar je terechtkunt om met liefde voor jezelf, de ander en de situatie te groeien in je leiderschap.

Ik heb 4 jaar onderzoek gedaan hoe je ratio en gevoel en andere schijnbare tegenstellingen bij elkaar kunt brengen. Ik schreef er een boek over ‘liefdevol leidinggeven’ en stond weken in de top 10 van managementboek.

In mijn werk ben ik jaren gefocust geweest op de extraverte buitenwereld dat ik mijn introverte binnenwereld vergat. Ik was slechts een ‘half’ mens. Via coaching, leermeesters, opleidingen en jarenlang ervaring heb ik de ‘code gekraakt’ en weet ik welke stappen jij kunt zetten om je ratio en je gevoel bij elkaar te krijgen en zo meer succes, voldoening en rust te vinden.

Herken jij je ook een van deze punten?

  • Je hebt het verlangen om dichter bij je gevoel en intuitie te komen
  • Je wilt meer impact hebben, maar weet niet wat je anders kunt doen
  • Je hebt behoefte aan meer voldoening en rust
  • Je bent eraan toe om een stap te zetten

Meld je dan aan voor mijn gratis masterclass. Dit kun je doen door op de onderstaande knop te klikken.