Gratis Checklist

'Hoe start ik een lastig gesprek'

Zo voer je moeiteloos en met behoud van de relatie elk lastig gesprek.

Heb je hier interesse in?
Je kunt de checklist gratis downloaden via onderstaande knop.

DOWNLOADEN

Dit is wat je leert:

  • de 2 essentiële voorbereidingsstappen die het verschil maken
  • wat de ene zin is waar je nooit mee moet beginnen (en die iedereen gebruikt)
  • de 3 succesfactoren voor een goed begin
  • hoe je een goede start maakt (met voorbeeldzinnen)

Dit is je winst:

  • je bent effectief en liefdevol tegelijk
  • bespaart tijd omdat je niet 2 of 3 gesprekken nodig hebt (omdat je je punt niet durft te maken)
  • je hebt nooit meer gesprekken waar je gefrustreerd weggaat, of bang bent dat je de boeman bent
  • je houdt de relatie intact

Download de checklist en leer hoe je lastige gesprekken vol vertrouwen en met respect voor de ander aangaat.

Dit is een bijzondere checklist

Het bevat precies de stappen die ik al zoveel klanten heb geleerd. Het is een beproefde methode uit de praktijk waar jij nu ook toegang toe hebt.

"Ik hikte al een tijdje tegen een gesprek met mijn medewerker aan waar het thuis niet goed gaat en dat effect heeft op zijn werk. Na jouw tips ben ik het gesprek aangegaan en het was heel fijn voor beide partijen. Ik ben je hier enorm dankbaar voor."
Bart

"Er gleed een last van mijn schouders toen ik op jouw manier het gesprek inging. Het koste totaal geen moeite en ik heb nog nooit zo'n goed gesprek met haar gehad."
Helena

""Bedankt, dit is het beste wat ik in jaren gevonden heb."
Annewil

Wil je weten welke tips ze kregen?

Dit is een bijzondere checklist

Het bevat precies de stappen die ik al zoveel klanten heb geleerd. Het is een beproefde methode uit de praktijk waar jij nu ook toegang toe hebt.

"Ik hikte al een tijdje tegen een gesprek met mijn medewerker aan waar het thuis niet goed gaat en dat effect heeft op zijn werk. Na jouw tips ben ik het gesprek aangegaan en het was heel fijn voor beide partijen. Ik ben je hier enorm dankbaar voor."
Bart

"Er gleed een last van mijn schouders toen ik op jouw manier het gesprek inging. Het koste totaal geen moeite en ik heb nog nooit zo'n goed gesprek met haar gehad."
Helena

""Bedankt, dit is het beste wat ik in jaren gevonden heb."
Annewil


Wil je weten welke tips ze kregen?

Over Jacqueline

Jacqueline is de oprichter van de School voor Liefdevol Leidinggeven. In 2020 kwam haar boek uit ’Liefdevol Leidinggeven, omgaan met complexe situaties’, dat is genomineerd voor het Beste Managementboek van 2021. 

Ze heeft de afgelopen jaren vele leiders getraind en inmiddels heeft ze haar eigen methode ontwikkeld. Aan de hand van het Het Liefdevolle Mindset Model helpt Jacqueline haar klanten moeiteloos complexe situaties aan te kunnen. Zodat ze effectiever zijn en meer voldoening en rust ervaren in hun werk en leven.

De checklist stelt ze gratis ter beschikking, omdat ze iedereen wil helpen lastige gesprekken aan te gaan met behoud van de relatie. Je kunt er meteen mee aan de slag.

"De kwaliteit van de Prestatie wordt bepaald door de kwaliteit van de Relatie"