Gratis Checklist

'Hoe start ik een lastig gesprek'

Speciaal voor leidinggevenden en professionals heb ik een checklist gemaakt waarmee je voortaan met gemak lastige gesprekken aangaat.

Heb je hier interesse in? Je kunt hem gratis downloaden via onderstaande knop.

DOWNLOADEN

Dit is wat je krijgt:

  • 2 essentiele voorbereidingsstappen.
  • Die ene zin waar je nooit mee moet beginnen.
  • 3 succesfactoren voor een perfect begin.
  • Voorbeeldzinnen voor een goede start.
  • Printbaar overzicht voor in je bureaula.

Dit is je winst:

  • Je bespaart tijd omdat je niet 2 of 3 gesprekken nodig hebt.
  • Je hebt nooit meer gesprekken waar je gefrustreerd weggaat.
  • Je houdt de relatie intact.

Vraag de checklist aan en lastige gesprekken worden een makkie.

Dit is een bijzondere checklist

Het bevat precies de stappen die ik al zoveel klanten heb geleerd. Het is een beproefde methode uit de praktijk waar jij nu ook toegang toe hebt.

"Ik hikte al een tijdje tegen een gesprek met mijn medewerker aan waar het thuis niet goed gaat en dat effect heeft op zijn werk. Na jouw tips ben ik het gesprek aangegaan en het was heel fijn voor beide partijen. Ik ben je hier enorm dankbaar voor."
Bart

"Er gleed een last van mijn schouders toen ik op jouw manier het gesprek inging. Het koste totaal geen moeite en ik heb nog nooit zo'n goed gesprek met haar gehad."
Helena

""Bedankt, dit is het beste wat ik in jaren gevonden heb."
Annewil


Wil je weten welke tips ze kregen?

Dit is een bijzondere checklist

Het bevat precies de stappen die ik al zoveel klanten heb geleerd. Het is een beproefde methode uit de praktijk waar jij nu ook toegang toe hebt.

"Ik hikte al een tijdje tegen een gesprek met mijn medewerker aan waar het thuis niet goed gaat en dat effect heeft op zijn werk. Na jouw tips ben ik het gesprek aangegaan en het was heel fijn voor beide partijen. Ik ben je hier enorm dankbaar voor."
Bart

"Er gleed een last van mijn schouders toen ik op jouw manier het gesprek inging. Het koste totaal geen moeite en ik heb nog nooit zo'n goed gesprek met haar gehad."
Helena

""Bedankt, dit is het beste wat ik in jaren gevonden heb."
Annewil


Wil je weten welke tips ze kregen?

Over Jacqueline

Jacqueline is de oprichter van de School voor Liefdevol Leidinggeven. In 2020 kwam haar boek uit ’Liefdevol Leidinggeven, omgaan met complexe situaties’, dat is genomineerd voor het Beste Managementboek van 2021. 

Ze heeft de afgelopen jaren honderden leiders getraind en inmiddels heeft ze haar eigen methode ontwikkeld: Het Liefdevolle Mindset Model.

Jacqueline helpt haar klanten met het 3 maanden experiment 'Liefdevol Leidinggeven', waarin ze leiders intensief begeleidt om moeiteloos complexe situaties aan te kunnen. Zodat ze klaar zijn voor een volgende stap en meer rust, vreugde en succes ervaren.

De checklist stelt ze gratis ter beschikking, omdat ze iedereen wil helpen aan een goede start van een lastig gesprek. Je kunt er meteen mee aan de slag.